Методи визначення температури земної поверхні (LST) за тепловими даними дистанційного зондування на прикладі м. Луцьк - Птачик, Владислав Андрійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
В бакалаврський роботі розглянуто теоретичні основи дистанційного моніторингу теплового режиму в містах. Проаналізовано та систематизовано спектральні індекси для дистанційних досліджень міських територій. Обчислено температуру земної поверхні у часовому розрізі для території Луцької територіальної громади.
Keywords: температура земної поверхні (LST); моделювання; спектральний індекс; тепловий острів; параметри