Визначення методами Фур’є–Хартлі мікротопографічних параметрів фрактографічних поверхонь - Шостак, А. В.; Мельник, Ю. А.; Shostak, A.V.; Melnik, Yu. A. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
Розглянуто питання стереомікротопографії (поверхонь металів, твердих тіл). Пропонується за даними РЕМ-стереовимірювань апроксимувати цифрові моделі мікрорельєфу методами Фур’є−Хартлі з наступним визначенням крутизни, кривини, спектральної щільності. ; The problems of stereomicrotopography (of metal surfaces, of solid body’s) are considered. The approximation of microrelief digital models by Fourier−Hartley methods on the basis of REMstereomeasurements datas (a steepness, a curvature, spectral density) are proposed.
The Estimation of Microtopographic Parametres of Fractographical Surfaces by Fourier−Hartley Mehods
Keywords: фрактографія; стереометрія; fractoraphy; stereometry