Сучасна українська медіаосвіта:проблеми та перспективи розвитку - Созанська, Світлана О.; Sozanska, S. O.; Каленич, Володимир М.; Kalenich, V. M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
У статті визначено сутність медіаосвіти та розглянуто питання необхідності подальшого її впровадження як ефективного засобу, за допомогою якого можна протистояти негативним медіавпливам на cучасність. Робота присвячена проблемі становлення та розвитку медіаосвіти в Україні як важливого чинника громадянського суспільства. In the article essence of mediaeducation is certain and the question of necessity is considered subsequent its introductions of kake ffektivnogo mean, by kotrogo it is possible to resist negative mediainfluences on contemporaneity. Work the posvyachena problem of becoming and development of mediaeducation in Ukraine as an important factor of civilsociety.
Modern Ukrainian mediaeducation: problems and prospect sofd evelopment
Keywords: медіавплив; mediaeffects; медіаосвіта; mediaeducation; медіаграмотність; medialiteracy; медіакомпетентність; mediacompetence