Глобальне підприємництво : методичні вказівки для практичної роботи. - Громко, Лілія Сергіївна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2019)
Розроблено теми семінарських занять, практичні та тестові завдання з дисципліни «Глобальне підприємництво». У методичних вказівках приділено увагу основним питанням глобальної економіки, зокрема, особливостям становлення глобального підприємництва, суті і формам прояву глобалізації, глобальним проблемам людства, сучасній методології глобалістики.
Рекомендовано студентам п’ятого курсу денної та заочної форми навчання галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Економіка підприємства»
Keywords: глобальне підприємництво