Seminars in the Theoretical Course of the English Language - Yefremova, Nataliia; Pavliuk, Alla; Boichuk, Valentina; Odarchuk, Nataliia (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Навчально-методичні матеріали з освітнього компоненту «Теоретичний курс англійської мови» призначені для студентів факультету іноземної філології, які навчаються за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти: галузь знань 01 «Освіта/Педагогіка», спеціальність 014 «Середня освіта (Англійська мова та зарубіжна література», освітньо-професійна програма «Середня освіта. Англійська та друга іноземна мови. Зарубіжна література»; галузь знань 03 «Гуманітарні науки», спеціальність 035 «Філологія», освітньо-професійна програма «Мова і література (німецька). Переклад»; галузь знань 03 «Гуманітарні науки», спеціальність 035 «Філологія», освітньо-професійна програма «Мова і література (французька). Переклад». Навчально-методичні матеріали включають завдання до семінарських занять з теоретичного курсу англійської мови, які охоплюють питання для обговорення на практичних заняттях, глосарій до певної теми, питання для самоконтролю, різноманітні види вправ та завдань, рекомендовану літературу для самостійного опрацювання. Навчально-методичні матеріали також містять тестові завдання та список рекомендованої літератури. Видання спрямоване на оптимізацію засвоєння теоретичного матеріалу та вироблення умінь та навичок практичної роботи з мовним матеріалом.
Keywords: теоретичний курс англійської мови; семінари; лексикологія; стилістика; теоретична граматика; 811.111(072)