Маркетинговий менеджмент: методичні вказівки до виконання практичних занять - Лялюк, Алла Миколаївна; Lialiuk, Alla N. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
у методичних вказівках аналізуються моделі маркетингового менеджменту підприємства: визначення його місії й основних цілей; вибір і обґрунтування застосування маркетингових стратегій; багато уваги приділено маркетинговому плануванні на підприємстві
Рекомендовано студентам підготовки магістрів галузі знань 07 Уравління та адміністрування, спеціальність 073 «Менеджмент» освітніх програм «Управління фінансово-економічною безпекою» та «Менеджмент зовнішньо-економічної діяльності»
Keywords: маркетинг; marketing; маркетинговий менеджмент; marketing management