Вступ до фаху "Міжнародна інформація та суспільні комунікації": конспект лекцій - Карпчук, Наталія Петрівна (My University, 2020)
Видання містить виклад найбільш важливих проблем навчального курсу «Вступ до фаху» за освітньо-професійною програмою «міжнародна інформація та суспільні комунікації» – базові теоретичні аспекти міжнародних відносин, міжнародної інформації й суспільних комунікацій, тлумачення основних понять курсу. Посібник розрахований на студентів, викладачів, аспірантів.
Keywords: міжнародна система; глобалізаційні процеси; міжнародна інформація; міжнародне інформаційне право; суспільні комунікації; дипломатичні комунікації; зв'язки з громадськістю; медіаграмотність