Стан фізичної підготовленості учнів старшого шкільного віку гірських шкіл Карпатського регіону - Микитин, Л.; Mykytyn, L. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті проаналізовано результати дослідження фізичної підготовленості учнів старшого шкільного віку гірських шкіл Карпатського регіону. . In the article there are considered results of research of the physical conditioning of the senior school students attending mountain schools of Carpathian region.
State of the Physical Conditioning of the Senior School Students Attending Mountain Schools of Carpathian Region
Keywords: фізична підготовленість; тестування; старший шкільний вік; physical conditioning; testing; senior school students