Країнознавство країни основної мови : програма вибіркової навчальної дисципліни - Гуз, Олена Петрівна; Huz, Olena P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Географічне положення Франції, клімат, рельєф, населення. Основні дати в історії Франції. Королівські династії. Зародження французької нації. Офіційні символи Франції. Економіка Франції. Франція і її п’ять республік. Політичний устрій П‘ятої республіки. Адміністративний поділ Франції. Французькі регіони. Заморські території Франції. Замки Луари. Визначні особистості Франції. Визначні місця Франції. Туристична Франція. Французька спадщина. Франкофонія.
Програма навчальної дисципліни «Країнознавство країни основної мови» для студентів за напрямом підготовки 014 - Середня освіта. Мова та література (французька).
Keywords: Програма; країнознавство; французька; бакалавр