Роль тренінгових занять у професійному розвитку майбутнього педагога - Семенюк, Марія Панасівна; Semeniuk, Mariia P. (Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, 2014)
Реалізація державної програми «Вчитель» актуалізує доцільність модернізації змісту підготовки педагогічних кадрів з урахуванням вимог реформування системи загальної освіти та тенденцій розвитку європейського освітнього простору, відтак і поліпшення підготовки вчителів початкових класів . Одним із шляхів поліпшення підготовки майбутніх освітян, на наше глибоке переконання, є вдосконалення змісту їх навчання. Мета дослідження: розкрити роль професійно-педагогічного тренінгу як інноваційної методики у розвитку професіоналізму майбутнього педагога.
Keywords: тренінгові заняття