Пропаганда в системі стратегічних комунікацій - Карпчук, Наталія Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Видання містить комплекс завдань: тематику лекцій, перелік теоретичних питань і завдань для практичного аналізу. Для магістрів галузі знань 29 «міжнародні відносини», спеціальності 291 «міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».
Keywords: стратегічні комунікації; пропаганда; м'яка сила; дезінформація; агенти впливу; інформаційно-психологічні операції; 32.019.5:355.451(072)