Використання мультимедійних презентацій у системі дистанційного навчання закладів загальної середньої освіти - Кукол, Антон Євгенович; Ройко, Лариса Леонідівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У статті розглядаються особливості організації дистанційного навчання закладів загальної середньої освіти з використанням мультимедійних презентацій.
Якість знань, отриманих школярами у процесі дистанційного навчання залежить від їх мотивації та зацікавленості до вивчення навчального матеріалу. Мультимедійні технології дають можливість візуалізувати інформацію і таким чином створити можливості для вмотивованого опанування інформацією. Вони є засобом (або інструментом) пізнання на різних етапах уроку.
Keywords: дистанційне навчання; мультимедійні технології; мультимедійні презентації; 378.147:371.3