Удосконалення процесу фізичного виховання у вищих навчальних закладах засобами оздоровчої гімнастики - Мазурчук, О.; Навроцький, Е.; Mazurchuk, O.; Navtostkyi, E. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті розглянуто шляхи вдосконалення процесу фізичного виховання у вищих навчальних закладах засобами оздоровчої гімнастики різних видів, зокрема аеробіки та шейпінгу. The ways of improvement of physical education classes in higher education institutions are studied. Different kinds of health-improving gymnastics are presented, particularly, aerobics and shaping.
Health-Improving Gymnastics as Means of Improvement of Physical Education in Higher Education Institutions.
Keywords: гімнастика; аеробіка; шейпінг; фізичне виховання; студенти; рухи; gymnastics; aerobics; shaping; physical education; students; movement