Методичні аспекти розвитку музично-ритмічних умінь майбутніх викладачів естрадного співу - Мрочко, Віктор Миколайович; Кириченко, Інна Олександрівна (Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій, 2019)
Аналіз досліджень музичної педагогіки та вокально-виконавської творчості щодо часово-просторового континууму уможливив виокремлення та класифікацію групи музично-ритмічних умінь майбутніх учителів естрадного співу: відчуття музичної пульсації (граунд біт); застосування музично-ритмічних особливостей залежно від жанру і стилю; застосування асоціацій щодо взаємозв'язків музичного ритму і темпу; використання музично-ритмічних та художньо-виразових відчуттів під час інтерпритації вокального твору.
Keywords: ритм; почуття ритму; Музично-ритмічні уміння; методичні аспекти; 37.015.3:005