Аналіз наслідків впливу воєнних дій на водні об’єкти України - Стельмах, Валентина Юріївна (My University, 2024)
Здійснено аналіз результатів сучасного гідроекологічного стану водних ресурсів певних регіонів України на тлі російської військової агресії.
Keywords: гідроекологічний стан; водний об’єкт; воєнний стан; моніторинг якості води; водна інфраструктура; забруднення, затоплення; 556:502/504(477)"364"