Європейська практика забезпечення кібербезпеки бізнесу - Цимбалюк, Сергій (Луцьк: Вежа-Друк, 2024)
Кібербезпека стала критичною проблемою для компаній у всьому світі, оскільки частота та складність кібератак продовжують зростати. Країни Європейського Союзу (ЄС) знаходяться в авангарді боротьби з цією зростаючою загрозою, розробляючи комплексні стратегії та ініціативи для захисту бізнесу від кіберзагроз. Завдяки поєднанню нормативно-правової бази, співробітництва між державним і приватним секторами, підвищення обізнаності та навичок, стійкості та реагування на інциденти, а також міжнародної участі, країни ЄС створили міцну основу для бізнесу, щоб посилити свої можливості та стійкість до кібербезпеки.
Keywords: кібербезпека бізнесу; Європейська організація з кібербезпеки; безпечні цифрові послуги; інформаційний простір; 65.012.32:339.9(4-672ЄС)