Обґрунтування стратегій комплексу маркетингу на різних етапах життєвого циклу підприємства - Сак, Тетяна Василівна (Вісник Волинського інституту економіки та менеджменту, 2016)
У статті наведено послідовність обґрунтування стратегій комплексу маркетингу підприємства. Запропоновано методику аналізу життєвого циклу за узагальнюючими показниками діяльності підприємства. Розглянуто види стратегій комплексу маркетингу на різних етапах життєвого циклу підприємства.
Keywords: стратегії комплексу маркетингу; життєвий цикл підприємства; товарна стратегія; цінова стратегія; стратегія збуту; стратегія маркетингових комунікацій