PR-менеджмент : метод. рекомендації - Тихомирова, Євгенія Борисівна; Tykhomyrova, E. B. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Видання містить тематику лекційного курсу, завдання до семінарських занять та індивідуальної роботи студентів, тематику рефератів та індивідуальних науково-дослідних робіт, перелік питань для модульного і підсумкового контролю і список рекомендованих джерел. Для студентів спеціальності «Міжнародна інформація»
Keywords: PR-менеджмент; методичні рекомендації; міжнародна інформація; спеціаліст