Атлетична гімнастика: методичні рекомендації до самостійної роботи студентів факультету фізичної культури, спорту та здоров’я - Ніколаєв, Сергій Юрійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації містять теоретичний матеріал із основ теорії та методики викладання атлетичної гімнастики, методичних основ атлетичного тренування, розроблені засоби для формування правильної постави та виправлення недоліків, а також контролю та самоконтролю студентів під час занять атлетичною гімнастикою. Методичні рекомендації рекомендовані студентам факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Волинського національного університету ім. Лесі Українки
Вступ 4
Розділ I. Засоби розвитку правильної постави та виправлення її недоліків під час занять атлетичною гімнасти 6
1.1. Вправи для розвитку правильної постави 7
1.2. Вправи для виправлення недоліків постави 10
Keywords: атлетична гімнастика; виправлення постави; 796. 894 (072)