Збірник тестових завдань для вступників на спеціальність 8.03050401 «Економіка підприємства» освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» - Ліпич, Любов Григорівна; Стрішенець, Олена Миколаївна; Данилюк, Тетяна Іллівна; Ліщук, Віра Іванівна; Шостак, Людмила Василівна; Макара, Оксана Василівна; Лялюк, Алла Миколаївна; Ющишина, Лариса Олексіївна; Стащук, Оксана Василівна; Івашко, Олена Анатоліївна; Грудзевич, Ігор Теофілович; Сак, Тетяна Василівна; et al. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Збірник тестових завдань для вступників на спеціальність 8.03050401 «Економіка підприємства» освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» ставить за мету допомогти абітурієнтам при підготовці до вступних випробувань.
У навчально-методичному виданні представлено 750 тестових завдань, які визначають рівень підготовки абітурієнта з наступних навчальних дисциплін: економіка підприємства; основи економічної теорії; національна економіка; організація виробництва; економіка та організація інноваційної діяльності; потенціал і розвиток підприємства; проектний аналіз; стратегія підприємства; маркетинг; фінанси; фінанси підприємств; гроші і кредит; економіка праці і соціально-трудові відносини.
Keywords: тестові завдання; завдання для вступників; тести на вступ магістр економіка підприємства; тести для вступників; тести для абітурієнтів в магістратуру економіка підприємства