Вплив самооцінки на успішність навчання у молодшому шкільному віці - Мельник, Ірина Миколаївна; Ятчук, Наталія Вадимівна; Melnyk, Iryna M.; Yatchuk, Nataliia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
В тезах обгрутовано, що умовою успішності молодшого школяра є формування адекватної самооцінки, на основі якої можливо відновлення впевненості у своїх здібностях і підвищення прагнення до оволодіння знаннями
Матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції аспірантів і студентів «Молода наука Волині:пріоритети та перспективи досліджень» (16-17 травня 2017 року), Луцьк. – СНУ імені Лесі Українки, 2017. – С.597-600.
Keywords: успішність молодшого школяра; самооцінка; педагогічні фактори успішності; прагнення до знань