Потенціал інноваційного розвитку вітчизняних підприємств - Шостак, Л.; Близнюк, А. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено потенціал інноваційного розвитку вітчизняних підприємств
Potential of innovative development of domestic enterprises
Keywords: інноваційний розвиток підприємств; інноваційний потенціал