Реалізація Закону України “Про фізичну культуру і спорт” у навчально виховній сфері - Шкребтій, Ю.; Shkrebtiy, Y. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
Висвітлено стан здоров’я учнівської та студентської молоді, а також проблеми функціонування фізич¬ного виховання в системі освіти України відповідно до нової редакції закону України “Про фізичну культуру і спорт”. The article covers the health status of school and student youth, as well as the problems of physical education functioning in the system of Ukraine’s education accordingly to a new edition of the Law of Ukraine “On Physical Culture and Sport”.
Realization of the Law of Ukraine “On Physical Culture and Sport” in the Teaching and Educational Area
Keywords: стан здоров’я учнів та студентів; фізичне виховання як навчальна дисципліна; законодавчі та нормативні акти; health status of schoolchildren and students; physical education as a curriculum subject; legal and normative acts