Концептуальні засади перекладу : програма вибіркової навчальної дисципліни - Зубач, Оксана Адамівна; Козак, Софія Веніамінівна; Застровський, Олександр Анатолійович; Zubach, Oksana A.; Kozak, Sofia V.; Zastrovskyi, Oleksandr A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Метою вивчення курсу є ознайомлення студентів з загальними засадами науки про переклад, систематизація знань студентів про переклад різножанрових текстів та оволодіння основними перекладацькими прийомами тощо.
Keywords: концептуальні засади перекладу; граматичні та лексичні трансформації; функціональні стилі; письмові штампи; мікро- та макропереклад