Методика викладання психології - Бабій, Микола Федорович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Мета курсу - розкрити зміст основних функцій викладача: навчальну, наукову та виховну та механізми, закономірності побудови навчальних занять, організації науково-дослідної роботи студентів у ВНЗ. Зміст програми: 1.Предмет вивчення 2. Історія становлення 3. Технологія занять у ВНЗ 4. Навчальна діяльність у ВНЗ 5. Методи викладання психології 6. Оцінювання знань.
Keywords: принципи навчання; типи навчальних задач; методи викладання; лекція; практичне заняття; семінар