Методичні рекомендації до організації навчально-дослідницької діяльності та написання курсових робіт (проєктів) здобувачами вищої освіти освітньо-професійної програми «Практична психологія» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти - Магдисюк, Людмила Іванівна; Хлівна, ООлександра Миколаївна; Грицюк, Ірина Михайлівна; Шкарлатюк, Катерина Іванівна; Клюйко, Леся Федорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації до організації навчально-дослідницької діяльності та написання курсових робіт здобувачами вищої освіти освітньо-професійної програми «Практична психологія» відповідають вимогам до написання такого типу робіт і розраховані на студентів факультету психології Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: етапи проведення наукового дослідження; Загальні вимоги до оформлення курсової роботи; 159.9:005.942(072)