Історія економіки та економічної думки : програма нормативної навчальної дисципліни - Стрішенець, Олена Миколаївна; Strishenets, Olena M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є формуваня системи економічних знань про суспільну форму виробництва, проблему ефективного використання обмежених економічних ресурсів, господарський вибір економічних суб’єктів та їх господарську поведінку.
Робоча програма навчальної дисципліни «Історія економіки та економічної думки» для студентів 3 курсу за напрямом підготовки 0305 «Економіка і підприємництво», спеціальністю 6.030509 - Облік і аудит, 6.030508 - Фінанси і кредит, 6.030504 - Економіка підприємств.
Keywords: історія економіки; економічна думка