Організація дистанційного навчання з використанням персонального сайту вчителя - Ройко, Лариса Леонідівна; Ковч, Олександр Олександрович (My University, 2022)
У статті розглядаються особливості організації дистанційного навчання закладів загальної середньої освіти з використанням персонального сайту вчителя. Подано характеристику інструментів для створення сайтів. Вказано на їх переваги та недоліки.
Онлайн навчання вимагає від педагога більших затрат часу та праці, аніж звичайне навчання. Для успішного проведення занять педагогу потрібно не тільки самому активно використовувати сучасні інформаційні технології, але й мотивувати до цього школярів. Однією з важливих форм роботи сучасного вчителя, на нашу думку є створення та використання особистого web-сайту, котрий дозволяє краще організувати навчальну діяльність учнів на онлайн-уроці, підвищити їх пізнавальну активність та навчальні досягнення.
Keywords: дистанційне навчання; персональний сайт; інструменти створення сайтів; 378.018.43:373.3.091.12.011.3-051