Обстеження дисфункцій верхньої кінцівки в практиці мультидисциплінарної реабілітаційної команди - Сітовський, Андрій Миколайович; Якобсон, Олена Олександрівна; Ульяницька, Наталія Ярославівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації розкривають зміст практичних занять та клінічних практик, які є складовими спеціалізації “Фізична та реабілітаційна медицина” спеціальності 222 “Медицина”, спеціалізації “Фізична терапія” та спеціалізації “Ерготерапія” спеціальності 227 «Терапія та реабілітація», та розрахований для підготовки вказаних фахівців до атестаційного екзамену, зокрема його практичної частини. Рекомендовано здобувачам спеціалізації “Фізична та реабілітаційна медицина” спеціальності 222 “Медицина”, спеціалізації “Фізична терапія” та спеціалізації “Ерготерапія” спеціальності 227 «Терапія та реабілітація», слухачам курсів підвищення кваліфікації з фізичної та реабілітаційної медицини, фізичної терапії, ерготерапії, іншим фахівцям, які працюють в складі мультидисциплінарної реабілітаційної команди.
Keywords: Обстеження дисфункцій верхньої кінцівки; мультидисциплінарна команда