Світловий режим при вирощуванні садових хризантем в умовах Волинського Полісся - Іванців, О. Я.; Іванців, В. В.; Ivantsiv, O. Ya.; Ivantsiv, V. V. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2011)
У статті досліджено особливості та можливості вирощування садових хризантем та вимоги культури хризантем відкритого ґрунту до світлового режиму в умовах Волинського Полісся. Досліджено хризантеми сорту Лавінде Пайксі літнього періоду цвітіння. The peculiarities and posibilities of garden chrysanthemum raising and growing requirements of open sail chrysanthemum to light conditions in the Volynian Palissya are investigated in the article. The sort of chrysanthemum Lavinde Piksy of summer time flowering was researched.
Light Conditions by Raising of Gardent Chrysanthemum in the Volynian Palissya
Роботу виконано на кафедрі ботаніки і садово- паркового господарства ВНУ ім. Лесі Українки
Keywords: хризантеми сорту Лавінде Пайксі літнього періоду цвітіння; світлочутливі сорти; світловий режим; the sort of chrysanthemum Lavinde Piksy of summer time flowering; light-sensitive sorts; light