Силабус переддипломної практики - Мудрик, Алла Богданівна; Гошовська, Дарія Тарасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Метою виробничої переддипломної практики є: удосконалення професійних умінь і навичок на основі ознайомлення з практичною діяльністю та науково-дослідницькою роботою психолога у відповідних установах і організаціях.
Keywords: програма психологічного дослідження; технологія проведення спостереження; техніки застосування методу аналізу документів