Сучасні тенденції розвитку бухгалтерського обліку в контексті міжнародних інтеграційних процесів - Кузуб, М.; Соколенко, А. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено сучасні тенденції розвитку бухгалтерського обліку в контексті міжнародних інтеграційних процесів
Keywords: міжнародні інтеграційні процеси; бухгалтерський облік