Бюджетний процес в Україні : методичні вказівки для практичних занять - Гром, Василь Андрійович (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Висвітлено сутність та значення бюджетного процесу в економічному і соціальному розвитку держави та її адміністративно-територіальних одиниць місцевого самоврядування, розглянуто порядок здійснення бюджетного процесу на загальнодержавному і місцевому рівнях. Deals with the nature and importance of the budget process in the economic and social development of the state and its administrative units of local government, considered the procedure of the budget process at the national and local levels.
Рекомендовано студентам 5 курсу напряму підготовки 6.030508 “Фінанси і кредит”, галузі знань 0305 – “Економіка і підприємництво”.
Keywords: бюджетний процес в Україні; міжбюджетні трансферти; бюджетний процес на загальнодержавному рівні; бюджетний процес на місцевому рівні; the budget process at the national level