Атлас тератологій - Пикалюк, Василь Степанович; Антонюк, Олена Петрівна; Романюк, Альона Павлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Наукове електронне видання представлене на 559 сторінках. Наведені класифікації аномалій та вад розвитку в інших рубриках. Використана класифікація природжених аномалій (вад розвитку), деформацій та хромосомних порушень згідно Міжнародної класифікації хвороб 10-го перегляду (МКХ-10). На основі цієї класифікації відібрані з багато чисельних фото найбільш наглядні ілюстрації природжених аномалій людини. Видання адресоване біологам, генетикам, клініцистам, викладачам, студентам закладів вищої освіти медико-біологічного профілю.
Keywords: вади розвитку; природжені вади розвитку; органи і системи; класифікація; хромосомні порушення; аномалії людини; 611.012(084.4)