Жолт Олександрович Кормош : біобібліогр. покажч. до 50-річчя від дня народж. - Дейнека, Людмила Панасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2021)
Репрезентовано бібліографію праць Ж. О. Кормоша за 1991–2021 рр. Представлено монографії та навчально-методичні матеріали, публікації у фахових вітчизняних і зарубіжних виданнях, матеріалах наукових конференцій, конгресів, симпозіумів та патентні документи. Покажчик адресовано науковцям, аспірантам, студентам, всім, кому не байдужі питання розвитку хімічної науки в Україні.
Keywords: бібліографічні видання; Волинський національний університет ім. Лесі Українки; 54(477.82)(092)(01)