Вища математика : методичні рекомендації до модульних контрольних робіт - Ройко, Лариса Леонідівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Навчально-методичне видання призначене для підготовки студентів факультету хімії, екології та фармації до написання модульних контрольних робіт з курсу «Вища математика». Містить розв’язки типових завдань з основ лінійної та векторної алгебри, аналітичної геометрії та математичного аналізу, числових та функціональних рядів, диференціальних рівнянь, теорії ймовірностей та математичної статистики. Завдання підібрані відповідно до кожного модуля освітньо-професійних програм (Хімічні технології таінженерія; Хімія; Середня освіта. Хімія) підготовки фахівців з рівнем вищої освіти бакалавр та галуззю знань: 16 – Хімічна та біоінженерія; 10 – Природничі науки; 01 – Освіта / Педагогіка.
Keywords: 51-024.71(072)