Конфліктологія та девіантологія - Кордунова, Наталія Олександрівна (My University, 2022)
Метою викладання навчальної дисципліни є формування у студентів умінь та навичок подолання психологічних труднощів професійної діяльності в конфліктних умовах, попередження, профілактика девіантної поведінки та вирішення конфліктів з метою забезпечення успішного вирішення професійних завдань. Видання містить основні теоретичні завдання курсу, словникову роботу, плани практичних занять, які потребують поглибленого осмислення та аналізу окреслених проблем. Методичні рекомендації призначені для студентів-магістрів денної та заочної форми навчання; можуть стати у нагоді практичним психологам, соціальним та медичним працівникам, а також усім кого цікавлять проблеми конфліктології та девіантології.
Keywords: конфліктологія; девіантологія