Профайлінг у переговорах: захист від маніпулювання - Федулова, Світлана; Младьонова, Дарʼя (Луцьк : Вежа-Друк, 2023)
Спілкування постає як особлива самостійна форма активності людини. Специфіка спілкування полягає у тому, що в результаті спілкування складаються певні відносини між людьми. В професійній діяльності управлінців спілкування становить близько 80 %, тоді як інші 20 % займає оформлення документації та інші види робіт.
Profiling in negotiations: protection against manipulation
Keywords: спілкування; професійне спілкування; маніпулювання; управління; 332.133