Педагогіка і методика викладдання іноземної мови: програма нормативної навчальної дисципліни - Хом’як, Алла Петрівна; Khomiak, Alla P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Програма навчальної дисципліни «Педагогіка і методика викладання іноземної мови» підготовки бакалаврів 3 курсу денної та заочної форми навчання, напрям підготовки 6.020303 Філологія Прикладна лінгвістикаМетою викладання навчальної дисципліни “Педагогіка і методика викладання іноземної мови” є узагальнення накопиченого у вітчизняній та зарубіжній педагогіці та методиці навчання іноземних мов досвіду викладання англійської мови в закладах освіти, аналіз ключових теоретичних питань, які висуває практика викладання, а також можливі напрями їх вирішення. Основними завданнями вивчення дисципліни “Педагогіка і методика викладання іноземної мови” є: показати головні компоненти педагогічної теорії сучасного навчання іноземних мов у середніх навчальних закладах, і на цій основі навчити студентів використовувати теоретичні знання для вирішення практичних завдань; ознайомити студентів з сучасними тенденціями вітчизняної та зарубіжної педагогіки та методики викладання іноземних мов; розкрити суть складових частин і засобів сучасної методики як науки; спрямувати студентів на творчий пошук під час практичної педагогічної діяльності в закладах освіти;
Програма навчальної дисципліни «Педагогіка і методика викладання іноземної мови» підготовки бакалаврів, напрям підготовки 6.020303 Філологія «Прикладна лінгвістика».
Keywords: сучасне навчання іноземних мов; практика викладання