Індивідуалізація тренувального процесу веслярів на байдарках 17–18 років з урахуванням особливостей їх рухової підготовленості - Мудрик, Жанна Станіславівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У тезах висвітлено вдосконалення фізичної підготовки веслярів на байдарках 17–18 років з урахуванням їх індивідуальних особливостей
Keywords: веслярі; байдарки; спортсмени; спортивні результати