Трансформація інституту президентства у системі органів державної влади України - Пахолок, Василь Миколайович (My University, 2024)
Висвітлено процес трансформації інституту президентства в системі органів державної влади України впродовж всього періоду незалежності.
Keywords: інститут президентства; державна влада; система органів публічного управління; 342.511(477)