Підприємництво і бізнес-культура : Робоча програма навчальної дисципліни - Бортнік, Світлана Миколаївна; Bortnik, Svitlana M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Предметом навчальної дисципліни є особливості та закономірності створення функціонування та розвитку підприємств в різних сферах підприємницької діяльності, а також закономірності прояву та особливості використання соціокультурних компонент у процесі підприємницької діяльності та ділової взаємодії. Навчальний курс «Підприємництво і бізнес-культура» покликаний моделювати економічну поведінку людини та її орієнтацію в соціокультурному просторі.
Робоча програма навчальної дисципліни „Підприємництво і бізнес-культура” для студентів галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства»
Keywords: Підприємництво; Організаційно-правові форми підприємництва; Бізнес-культура; Мотивація підприємницької діяльності; Культура та етика підприємницької діяльності; Соціальна відповідальність бізнесу