Бізнес-діагностика: методичні вказівки до самостійної роботи - Сак, Тетяна Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Методична розробка містить зміст дисципліни «Бізнес-діагностика», план самостійної роботи та форми контролю за її виконанням, теми рефератів, перелік питань, що виносяться на залік, список рекомендованої літератури. Методичні вказівки призначені для організації самостійної роботи студентів. Рекомендовано здобувачам освіти галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки спеціальності 051 Економіка за освітньо-професійною програмою «Економіка довкілля і природних ресурсів», галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» за освітньо-професійною програмою «Економіка підприємства» денної та заочної форм навчання.
Keywords: бізнес; діагностика; аналіз; управлінська діагностика; 65.012.12 (075.8):657.62