Забезпечення фінансово-економічної безпеки на ринку житлової нерухомості - Павлов, Костянтин Володимирович; Pavlov, Kostiantyn V. (Національний університет водного господарства та природокористування, 2015)
В даній публікації узагальнено результати дослідження, проведеного автором в межах науково-дослідних робіт кафедри фінансів та економіки природокористування НУВГП за темою «Розробка теоретико-методологічних засад модернізації інституційного механізму державного управління процесами сталого просторового розвитку (номер державної реєстрації – 0111U002195)». Розглянуто питання щодо забезпечення фінансово-економічної безпеки функціонування ринку житлової нерухомості.
Keywords: фінансово-економічна безпека; безпека; нерухомість; нерухоме майно; житлова нерухомість; житло