Історія української мови : практикум - Громик, Юрій Васильович; Hromyk, Yurii V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Видання являє собою комплект дидактичних матеріалів, що містить дані про структуру курсу, планування практичних занять, а також завдання для самостійної роботи студентів.
Keywords: історія української мови; історична фонетика української мови; історична морфологія української мови; походження української мови; історико-типологічні риси української мови