Обґрунтування підприємницьких рішень та оцінка ризиків: конспект лекцій - Цимбалюк, Ірина Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Конспект лекцій з дисципліни «Обґрунтування підприємницьких рішень та оцінка ризиків» є складовою частиною нормативно-методичного забезпечення навчального процесу для підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 071 Облік і оподаткування, за освітньо-професійною програмою Облік і аудит. У методичному виданні подано короткий зміст лекцій та перелік рекомендованих джерел інформації. Рекомендовано студентам економічних спеціальностей денної та заочної форми навчання.
Keywords: обгрунтування рішень; підприємницька діяльність; оцінка ризиків; корисність; 33(076.5)+378(076.5)