Дослідження можливостей рушія Godot для розробки гри комбінованих жанрів - Возняк, Микола Андрійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Робота присвячена розробці комп'ютерної гри "Piece by Piece", що поєднує елементи різних ігрових жанрів: пазл, аркада, екшн та стратегія. Особлива увага приділяється створенню унікальних ігрових механік та їх реалізації за допомогою ігрового рушія Godot 4. Мета роботи: розробка комп'ютерної гри з інноваційними геймплейними механіками шляхом поєднання елементів різних жанрів. Гра пропонує нетривіальний підхід до ігрового процесу, де основним завданням є реконструкція заданих структур з динамічно генерованих фрагментів на обмеженому ігровому полі. Робота охоплює всі етапи створення гри: від концептуалізації та дизайну до програмної реалізації та тестування.
Keywords: розробка відеоігор; гібридизація жанрів; інноваційні ігрові механіки; Godot 4; піксельна графіка; Баухаус; пазл; аркада; екшн; стратегія; геймдизайн; левел-дизайн