Корекційна педагогіка: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Кузава, Ірина Борисівна; Kuzava, Iryna B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Робоча програма навчальної дисципліни «Корекційна педагогіка» для студентів спеціальності 6.010101 «Дошкільна освіта». Навчальна дисципліна „Корекційна педагогіка” належить до циклу навчальних дисциплін природничо-наукової підготовки освітньо-кваліфікаційного рівня „бакалавр”. Курс є провідним у системі педагогічної підготовки
Keywords: методика навчально-виховної роботи; Види порушень психофізичного розвитку