Сучасні методики навчання лісівничих дисциплін - Андреєва, Валентина Вікторівна; Войтюк, Василь Петрович; Шепелюк, Марія Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У рекомендаціях міститься комплекс практичних питань, спрямованих на формування професійних компетентностей майбутніх фахівців лісового господарства. Розглядаються сучасні підходи до викладання профільних предметів, використання інноваційних методів навчання, а також особливості матеріально-технічного забезпечення освітнього процесу при вивченні лісівничих дисциплін. Рекомендовано студентам факультету біології та лісового господарства освітнього рівня «Магістр» спеціальності «Лісове господарство».
Keywords: лісове господарство; методика викладання; магістр; 378.016:620(072)