Методичні рекомендації щодо підготовки та написання курсових робіт, есе,рефератів, аналітичних записок - Моренчук, Андрій Анатолійович; Вознюк, Євгенія Василівна (My University, 2022)
Методичні рекомендації щодо підготовки та написання курсових робіт, есе, рефератів, аналітичних записок здобувачів галузі знань 29 «Міжнародні відносини», спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», за освітньою програмою «Міжнародні відносини».
Keywords: курсова робота; есе; реферет; аналітична записка